loading

AANMELDEN > CURSUS NAJAAR 2022 (ZIE > ATELIER KERAMIEK)

Atelier Keramiek is dè plek voor het ontwikkelen van je keramiekvaardigheden, creativiteit en vormtaal. Je leert er handvormen, decoreren, afwerken en glazuren. Omdat de begeleiding 100% maatwerk is, kun je op elk niveau instappen. Locatie (metro op loopafstand), kosten, proefles + aanmelden > klik

Hoe vaker je met klei werkt, hoe beter je vormtaal gaat verstaan. Tijdens het maken sturen vormen zichzelf aan en ‘vertellen’ jou als maker, wat de eerstvolgende handeling moet zijn. Klinkt wat zweverig, maar die zelfsturing pakt in de praktijk uiterst concreet uit en is behalve magisch vooral erg handig en praktisch. Benieuwd of keramiek wat voor je is? Benieuwd of je je creativiteit en vormtaal kunt verfijnen? Boek de proefles!

IMPRESSIE  > (FILMPJE)

Docent Mirjam van den Haspel > Ik heb een goed oog voor detail en zie meestal meteen waar iets wringt of welk deel van een vorm nog wat extra aandacht nodig heeft. Mijn doel is om deze manier van kijken en vormtaal over te dragen aan de deelnemers van Atelier Keramiek. Ik krijg terug dat ik dit heel rustig, geduldig en enthousiast doe; dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Op mijn beurt zie ik de vaardigheden van deelnemers en de kwaliteit van hun werk onder mijn ogen groeien!

•••668_cursusaankondiging _eigenwebsite